• Znížená cena

Nabíjacia sada HOME TWIN s dvomi nabíjacímí kablami Typ2 32A 1F 22kW

1 279,97 €
1 215,97 € bez DPH Zľava 5%

Štartovací balíček sady nabíjacej techniky HOME TWIN umožňuje jednoduché zostavenie nabíjacej stanice pre dva elektromobily v režime Mode 3. Slúži na nabíjanie elektromobilov striedavým prúdom s nabíjacími káblami pre elektromobily Typ2. Sada spĺňa všetky požiadavky európskej normy IEC 62196-2 a IEC 61851-1.

Množstvo
SKLADOM

Sada nabíjacej techniky HOME TWIN s nabíjacími káblami AC obsahuje vzorový montážny a inštalačný návod pre nabíjacie stanice pre elektromobily (EVSE), vrátane ďalších odporúčaní, potrebných komponentov (nabíjací stýkač, bezpečnostné zariadenia), pre nabíjanie elektromobilov (EV) striedavým prúdom (AC) s nabíjacími zásuvkami elektromobilu Typ2.

Modul diferenčného zvodového prúdu je 2-kanálový RCM. Nabíjacia stanica z balíčka HOME TWIN podporuje 2 nabíjacie body. Napájací bod sa skladá z káblov AC s nabíjacím konektorom do automobilu, otvorenými koncami kábla, ochrannými krytmi a držiakmi (parkovacia pozícia). Riadiaca jednotka nabíjania je AC Advanced.

Inštaláciu a uvedenie do prevádzky môže vykonávať výlučne odborník s ohľadom na platné predpisy!

Technická špecifikácia:

  • Druh nabíjacieho prúdu: AC (3 fázy)
  • Nabíjací výkon: 22 kW
  • Nabíjací prúd: 32 A
  • Nabíjacie napätie: 400 V
  • Dĺžka káblov: 5 m
  • Modul diferenčného zvodového prúdu 2-kanálový RCM

Bezpečnosť a certifikáty

Štartovací balíček spĺňa európske špecifikácie IEC 62196-2 a IEC 61851-1 pre nabíjanie elektromobilov konektorom Typ2. Ak to zákon vyžaduje, majú jednotlivé komponenty označenia CE. Nabíjací bod je vybavený ochranným vekom s certifikovanou ochranou na úrovni IP54.

Na nabíjaciu sadu HOME TWIN je záruka 24 mesiacov.

PNSHOMETWT232122